У Луцькому зоопарку формують лев'ячий прайд

У Луцькому зоопарку формують лев'ячий прайд
Фото ілюстративне

У Луцькому зоопарку з’явилося два левенята.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці зоопарку.

«Будемо формувати лев’ячий прайд! Так, так, ви правильно прочитали. Ми впевнені, що усі наші ФБ-друзі уже зачекалися гарних звісток від КП «Луцький зоопарк». Отож, як подарунок до свята, – одна з них. У Луцький зоопарк на постійне проживання приїхали два левенятка. Братик і сестричка. Ларс і Леда», – йдеться у повідомленні.

Тварини прибули з Миколаєва. Звідти, до слова, був і лев Нік який, прибув до обласного центру Волині у 2004 році, та мешкав до березня 2021-го, доживши до глибокої старості.

У зоопарку вже звели разом левиць Дашу та Лану, вони потоваришували і взаємодіють. І ще їх можна побачити час від часу на вигулі літнього майданчика вольєру.

Натомість шестимісячні Ларс і Леда наразі – на карантині, тому зараз побачити їх вживу відвідувачам Луцького зоопарку нереально. Після нього малят познайомлять із Ланою та Дашею, будуть зводити і вчити співіснувати. На це, наймовірніше, піде до двох місяців.

Читати також: Київські ветеринари обстежили тварин Луцького зоопарку


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на ринку викрили продавців сурогату
Наступна новина У Луцьку викрили ботоферму, яка розповсюджувала фейки про Україну
Останні новини
Схожі новини