У Луцьку на старому ринку хочуть знести кіоски. ВІДЕО

У Луцьку на старому ринку хочуть знести кіоски. ВІДЕО
скріншот із відео

Кіоски – під загрозою знесення. 25 липня частина підприємців Старого ринку побачила на своїх МАФах наклейки з написами «ваш кіоск буде демонтовано».

Базарники стверджують – про таке рішення виконавчого комітету їх ніхто не попередив, – йдеться в сюжеті 12 каналу.

Більше того, ще 11 липня муніципали попросили їх пофарбувати та відремонтувати кіоски. Підприємці стверджують – цю умову виконали. Але за декілька днів на цих же МАФах з'явились повідомлення про демонтаж.

Згідно з цим рішенням кіоски нібито встановлені незаконно, оскільки фірма «МТС Агросервіс», у якої базарники орендують землю, насправді не має відповідних дозволів для надання в оренду цієї земельної ділянки.

Проте підприємці стверджують: у них є всі дозволи на торгівлю. Щомісяця вони сплачують податки, а фірмі-орендодавцю – за користування землею. Крім цього, у рішенні виконкому йдеться, що кіоски належать підприємству «МТС Агросервіс», проте підприємці кажуть, що купували та встановлювали їх власним коштом.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Зимненському монастирі волиняни молилися за мир в Україні. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку на хабарах затримали завідувача військової кафедри одного з вишів. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини