Підприємці Старого ринку знову програли суд проти Луцькради

Підприємці Старого ринку знову програли суд проти Луцькради

Господарський суд Волинської області відмовив у задоволенні позову підприємців Центрального ринку про визнання протиправним та скасування рішення Луцької міської ради. 

Про це йдеться на сторінці Луцькради.

З лютого 2020 року судами різних інстанцій розглядався спір щодо законності рішення Луцької міської ради про припинення права постійного користування КП “Луцькі ринки” земельною ділянкою на вул. Глушець, 1, а саме лівої частини Старого ринку. 

Рішенням Господарського суду Волинської області від 18.08.2020, було задоволено позов підприємців до Луцької міської ради про визнання протиправним та скасування рішення Луцької міської ради.

Однак, постановою Верховного суду у складі колегії суддів Касаційного господарського суду від 02.02.2021 вищезазначені рішення були скасовані, а справу відправлено на новий розгляд.

Відтак, 1 червня цього року Господарський суд Волинської області в рамках нового розгляду справи відмовив у задоволенні позову підприємців про визнання протиправним та скасування рішення Луцької міської ради. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку попрощалися із атовцем Андрієм Омельчуком
Наступна новина Як у Луцьку хочуть змінити пішохідний міст над залізницею
Останні новини
Схожі новини