Міг бути підпал: подробиці пожежі на Старому ринку в Луцьку

Міг бути підпал: подробиці пожежі на Старому ринку в Луцьку

Площа пожежі на Центральному ринку в Луцьку становила 400 метрів квадратних. Причину пожежі продовжують встановлювати. Працівн ки ДСНС не виключають, що це міг бути підпал. 

Про це повідомили волинські рятувальники на брифінгу, – інформує телеканал «Конкурент TV».

За словами речника управління ДСНС у Волинській області Володимира Нестерова, основні сили й засоби рятувальників були спрямовані на те, щоб не допустити поширення вогню у трьох напрямках: на торгівельні ряди за павільйоном і на два крила самої будівлі.

Також у мережі з’явилася інформація, що на початку пожежі пролунав вибух.

Як розповів начальник Луцького районного управління ДСНС Руслан Безека, фахівці аналізують усі свідчення, зіставляють дані, аби об'єктивно розібратися в ситуації. Працівники ДСНС не виключають, що це міг бути і підпал.

Працівники ДСНС не виключають, що це міг бути і підпал.

Обсяг збитків, які спричинила пожежа, нині встановлюють. Також перевіряють, чи на момент виникнення пожежі діяли планові відключення електроенергії на вулиці Глушець, 1.

Нагадаємо: вночі 15 грудня горів торговий павільйон «Центрального ринку», що на вулиці Глушець у Луцьку. Вогонь приборкували 34 рятувальники. Причину пожежі встановлюють. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В «Ягодині» та «Устилузі» – великі черги через ускладнення погодних умов
Наступна новина На Волині судитимуть медсестру, яка записала 148 фальшивих вакцинацій
Останні новини
Схожі новини