У Луцьку на водія тролейбуса наїхав легковик під час технічної зупинки. Він у реанімації

У Луцьку на водія тролейбуса наїхав легковик під час технічної зупинки. Він у реанімації

У Луцьку на водія тролейбуса наїхав водій автомобіля Renault Sandero під час технічної зупинки. Чоловік нині перебуває у палаті інтенсивної терапії відділення анестезіології Луцької міської клінічної лікарні. ДТП сталася ввечері 22 вересня на вулиці Карпенка-Карого.

Про це Суспільному в телефонному коментарі розповів заступник директора медзакладу Андрій Смольянінов.

Як розповів у телефонному коментарі керівник Луцького підприємства електротранспорту Володимир Пуц, водій тролейбуса на маршруті № 5 виконав аварійну зупинку. Під час ремонтних робіт був одягнений у жилетку зі світловідбивачами.

Читайте також: У Луцьку маршрутка збила п'яного пішохода

"Він виконував роботи з відновлення штанги на контактну мережу", – повідомив Володимир Пуц.

Після ДТП водія тролейбуса доставили в лікарню для проведення реанімаційних заходів. Володимир Пуц також додав, що водій працює на підприємстві з 2014 року.

Як повідомив Суспільному телефоном головний спеціаліст сектору комунікації Нацполіції Волині Олег Плазовський, на 44-річного водія тролейбуса наїхав 51-річний лучанин на автомобілі Renault Sandero.

Водій Renault Sandero пройшов освідування на стан алкогольного сп'яніння. Результат огляду показав, що лучанин був тверезий, – додав Олег Плазовський.

За фактом ДТП правоохоронці відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею ККУ про порушення правил безпеки дорожнього руху. Триває слідство.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Закон про олігархів. Як голосували волинські нардепи
Наступна новина Гроші на культуру. Редакція Район.in.ua шукає доброчинців для нового проєкту
Останні новини
Схожі новини