Гроші на культуру. Редакція Район.in.ua шукає доброчинців для нового проєкту

Гроші на культуру. Редакція Район.in.ua шукає доброчинців для нового проєкту

Видання Район.Культура хоче розказати про волинську, поліську та закарпатську культуру Україні й світові та закликає долучитись до цього своїх читачів. За 100 днів команда має зібрати 200 тисяч гривень на «Спільнокошті». 

Про початок збору повідомили на сайті Район.Культура.

Підтримати команду видання за посиланням. 

«Завдяки цій сумі сайт стане не лише майданчиком для новин, репортажів, інтерв'ю та статей на тему культури, а й сервісним медіа для митців, інституцій, закладів, що допоможе у спілкуванні з їхньою цільовою аудиторією.

Часто здається, що культурне життя зосереджене тільки у великих містах, бо там є театри, мистецькі галереї, великі концертні зали… Але насправді самобутня культура є й у громадах, маленьких містах та селах, просто до закутків України рідко доїжджають журналісти. І тому часто фестивалі, ярмарки, пленери місцевих художників та фотографів, літературні читання, аматорські вистави, традиційні гуляння та святкування залишаються поза широкою увагою. Тому закликаємо підтримати нашу ініціативу та долучитись до творення нової медійної історії культури нашого регіону!» – розповідають учасники команди.

Нагадаємо, інтернет-видання «Перший» з проєктом «Занесло в село» успішно завершило збір коштів на Спільнокошті. Ми зібрали їх на серію репортажів та пошук цікавинок про життя найяскравіших сільських громад Волині. І невдовзі їх покажемо.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на водія тролейбуса наїхав легковик під час технічної зупинки. Він у реанімації
Наступна новина «Волиньгаз» заявив, що борг «Луцьктепла» ставить під загрозу газопостачання в опалювальний сезон
Останні новини
Схожі новини