У Луцьку нарікають на незручний відрізок дороги

У Луцьку нарікають на незручний відрізок дороги

Луцькі водії скаржаться на незручність та небезпеку частини дороги з проспекту Соборності до проспекту Перемоги.

Про це зауважив ‎Радим Романюк‎ у спільноті Об’єднання порятунку доріг Волині, – пише Інформаційне агентство ВолиньPost.

«Шановні водії, Патрульна поліція Волинської області, Луцька Міська Рада, Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради, засоби масової інформації області, звертаюся до усіх, кого це може стосуватися про наступне: щохвилини по п-ту Соборності у напрямку п-ту Перемоги рухаються транспорті засоби.

Кожен водій, який там проїжджає, відчуває на власному автомобілі початок в’їзду на шляхопровід. В цьому місці після проведення ремонтних робіт шляхопроводу дорожнє полотно має значний перепад висоти, що створило незручності проїзду і можливо ставить під загрозу безпеку дорожнього руху.

На цій ділянці дороги водії, щоб не пошкодити частини підвіски та безпечно проїхати, завжди знижують дозволену швидкість до безпечної (близько 20-30км/год).

Вважаю за доцільне:

– вивчити це питання відповідними органами та організаціями;

– провести огляд даної ділянки дороги, пепевірити рівність поверхні дорожнього покриття поштовхоміром або 3-метровою рейкою по кожній смузі окремо як передбачено ТЕХНІЧНИМИ ПРАВИЛАМИ ремонту і утримання вулиць та доріг населених пунктів;

– усунути недолік значного перепаду дорожнього полотна. Безпека на дорозі залежить від Вас з нами», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: «Дороги на четвірочку, але ринок біля замку лишився», - екс-заступник мера Стемковський про Луцьк


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні створили мультсеріал на реальних подіях. ВІДЕО
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 18 листопада
Останні новини
Схожі новини