На луцькому проспекті встановлюють нове огородження

На луцькому проспекті встановлюють нове огородження

На проспекті Перемоги у Луцьку робітники замінюють старе огородження біля дороги на нове. Турнікети будуть встановлювати по обидва боки вулиці.

Про це розповів Суспільному керівник дільниці підрядної фірми Володимир Шевчук.

Майстри замінили вже 120 секцій загорожі.

«Вони оцинковані, вони не будуть так ржавіти, вони будуть стояти нормально», – додав він. Попередній паркан прослужив орієнтовно 20 років.

Через заміну огородження на шляхопроводі від проспекту Соборності утворився затор. Це створило незручності для водіїв та пасажирів, каже водій маршрутки Роман.

«Аби в суботу, чи вихідний день якийсь робили цей ремонт. А в час пік з самого ранку гляньте, скільки машин. Хвилин 10 вже простояв, може більше», – додав керманич.

Зі слів керівника дільниці Володимира Шевчука, робітники змушені часткового перекривати рух дорогою, аби замінити турнікети.

«Чим більше даємо місця для водіїв, тим гірша ситуація. Або дві смуги повністю відкривати, або одну. Півтори не можна, бо починається хаос. Сьогодні маємо закінчити», – зазначив комунальник.

Читайте також: У Луцьку тривають підготовчі роботи на міських очисних спорудах


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина путін оголосив про анексію окупованих територій
Наступна новина Чому майбутнє за криптовалютами: огляд переваг цифрових монет
Останні новини
Схожі новини