У Луцьку наступного тижня почнуть ремонтувати ще один двір

У Луцьку наступного тижня почнуть ремонтувати ще один двір

Двір на вулиці Генерала Шухевича,1,3, почнуть капітально ремонтувати вже наступного тижня. Залежно від погодних умов, планують завершити вже за два місяці.

Учора, 19 серпня, мер Луцка Ігор Поліщук зустрівся з місцевими мешканцями, – йдеться на сайті Луцької міської ради.

Нагадаємо, на проспекті Перемоги між будинками 18, 20, 22 та 26 капітально відремонтують двір.

Під час зустрічі обговорили проект реконструкції території, адже зараз цей двір критичному стані. Через відсутність зливової каналізації прибудинкові території постійно затоплює.

“Капітальний ремонт включатиме: заміну твердого покриття, на тротуарах буде вкладена бруківка, встановлено додаткове дитяче обладнання, майданчик для сміттєвих контейнерів, інші об'єкти благоустрою. У вашому дворі також буде облаштовано зливову каналізацію”, - зазначив міський голова Ігор Поліщук.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк продемонстрував присутнім проєкт ремонтних робіт. За його словами, також передбачається розширення проїжджої частини, встановлення сучасного LED-освітлення, відновлення проїзду до будинків № 8, 10, що на проспекті Грушевського, та проїзди в приватному секторі, що знаходиться всередині цих будинків.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Де у Чернігові швидка доставка суші та ролів - огляд закладів
Наступна новина «Починаю ходити». У луцькій лікарні 95-річній пацієнтці замінили суглоби
Останні новини
Схожі новини