У Луцьку не будуть скасовувати транспорт та закривати дитсадки

У Луцьку не будуть скасовувати транспорт та закривати дитсадки
Фото ілюстративне

У Луцьку поки не будуть скасовувати громадський транспорт та закривати дитсадки, адже для запуску економіки міста та створення умов для повноцінної зайнятості лучан це є критично важливо.

Про це повідомив радник міського голови Ігор Поліщук на своїй сторінці у фейсбуці.

«Останніми днями багато лучан звертаються з приводу того, чи буде працювати транспорт та дитячі садочки в нашому місті. Повідомляємо, що ситуація в Луцьку не є критичною (за минулу добу 6 нових випадків), а тому ми не маємо наміру припиняти роботу транспорту та дитячих садочків», – повідомив він.

Також, додає, що через новий «антирекорд» захворюваності на коронавірус на Волині, міська рада звернулася до комісії ТЕБ та НС при Волинській ОДА щодо тимчасового призупинення транспортного сполучення з районами та населеними пунктами, де ситуація з зростанням кількості хворих на коронавірус критична для недопущення масового розповсюдження коронавірусу по території усієї області та серйозного загострення ситуації.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині виявили понад сотню нових хворих на коронавірус. Троє людей померло
Наступна новина В Україні дозволили культурні заходи. Волинь «в прольоті»
Останні новини
Схожі новини