У Луцьку – перебої в роботі системи CityCard

У Луцьку – перебої в роботі системи CityCard

Лучани скаржаться на перебої у роботі сервісу CityCard, який здійснює облік пасажирів громадського транспорту. Люди нарікають на проблеми у роботі терміналів, валідаторів у маршрутках та тролейбусах, і труднощі в завантаженні інформації у додатку. Проблеми з роботою сервісу трапилися у середу, 11 січня. 

Про це пише Конкурент. 

Журналістам представники луцького офісу компанії CityCard пояснили, що проблема трапилася із серверами, які знаходяться у Києві. 

«Наразі є труднощі зі з'єднанням. Це пов'язано з мобільним оператором, з'єднанням із сервером, який знаходиться не в Луцьку, а в Києві. Розробники працюють над пришвидшенням обміну даними. Ми повністю залежимо від обміну. Транспортні картки у транспорті приймаються. Коли буде повторне з'єднання – інформація відобразиться як перевізникам, так і клієнтам. Налагодження роботи сервісу очікуємо найближчим часом», – пояснили в офісі компанії. 

За словами представників офісу, такі перебої трапляються не часто. Але через відключення світла та проблеми зі звязком труднощів у роботі не уникнути. 

 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькій громаді провели в останню дорогу загиблих Героїв Сергія Каліщука та Євгена Марчука
Наступна новина У Луцьку в хлопчика на пальці застрягла металева деталь з іграшки: мама викликала рятувальників
Останні новини
Схожі новини