У Луцькій громаді провели в останню дорогу загиблих Героїв Сергія Каліщука та Євгена Марчука

У Луцькій громаді провели в останню дорогу загиблих Героїв Сергія Каліщука та Євгена Марчука

11 січня жителі Луцької громади попрощалися з військовослужбовцями, які загинули захищаючи Україну від російських окупантів – Сергієм Каліщуком та Євгеном Марчуком. 

Про це повідомили в Луцькій міській раді. 

У храмі Трьох Святителів, що на вулиці Дубнівській, відспівали Сергія Каліщука, а у тимчасовому приміщенні Свято-Покровського Храму села Озерце звершили чин похорону Євгена Марчука.

До спільної молитви за упокій душ спочилих воїнів разом із духовенством, родинами, бойовими побратимами, небайдужими громадянами долучився Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Лучанин Сергій Каліщук (05.07.1981 року народження) був призваний на військову службу по мобілізації 16 березня 2022 року. Загинув 22 грудня 2022 під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Макіївка Луганської області. 

Мешканець села Озерце Луцької міської територіальної громади Євген Марчук (31.01.1988 року народження) загинув 4 січня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Красногорівка Донецької області.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Погуляйко розповів Зеленському про обстановку на волинському кордоні біля білорусі
Наступна новина У Луцьку – перебої в роботі системи CityCard
Останні новини
Схожі новини