У Луцьку небайдужі громадяни допомогли спіймати п'яного водія, який вчинив ДТП. ФОТО

У Луцьку небайдужі громадяни допомогли спіймати п'яного водія, який вчинив ДТП. ФОТО

У Луцьку громадяни допомогли патрульним спіймати нетверезого водія, який скоїв ДТП та втік.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції Волині. 

Днями на проспекті Волі трапилася дорожньо-транспортна пригода. Там водій автомобіля Audi не дотримався безпечної дистанції та зіткнувся в авто марки Toyota, що рухалося попереду. Після скоєного винуватець швидко покинув місце події.

Очевидцями цієї ситуації стали троє чоловіків, що саме проводили час в кав’ярні неподалік. Довго не роздумуючи, вони сіли у свої авто та кинулися навздогін. Вже за декілька десятків метрів громадянам вдалося заблокувати транспортний засіб, про що вони повідомили в поліцію.

Патрульні, які прибули на місце події, виявили у водія Audi ознаки алкогольного сп’яніння. Освідування за допомогою алкотестера Drager показало результат 1,67 проміле.

На чоловіка склали протоколи за ст. 130 (Керування в стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП, а також інші адмінматеріали, згідно з вчиненими правопорушеннями.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Прикордонника з Волині спіймали на хабарі у понад 1000 доларів США. ФОТО
Наступна новина На Луганщині обірвалося життя захисника з Волині
Останні новини
Схожі новини