У Луцьку новобранці-прикордонники склали присягу

У Луцьку новобранці-прикордонники склали присягу

Військовослужбовці, котрі нещодавно приєдналися до лав Держприкордонслужби, присягнули на вірність Українському народові.

Зі зброєю в руках один за одним прикордонники проголосили слова військової присяги, – йдеться на фейсбук-сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Після проходження загальновійськової підготовки, вони вирушать в прикордонні підрозділи, які забезпечують охорону кордону з Польщею та білоруссю в межах області.

Керівництво загону привітало новобранців з прийняттям військової присяги. А військовий капелан благословив прикордонників на подальшу службу. Окропивши освяченою водою, вручив кожному іконку Пресвятої Богородиці Покровительки Українських Воїнів.

Усіх охочих волинян запрошують доєднатися до колективу прикордонного загону.

З питань прийому, а також для з’ясування додаткової інформації з проходження військової служби просять звертатися до відділу комплектування прикордонного загону телефоном: +380 96 905 1301 (у робочі дні з 08.00 до 17.00) або за адресою: м. Луцьк, вул. Стрілецька, 6.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Lutsk Food Fest у Замку Любарта збиратиме кошти на потреби 100-ї бригади
Наступна новина Кому не треба ставати на військовий облік 2024: всі винятки
Останні новини
Схожі новини