У Луцьку прикордонники-новобранці склали присягу на вірність Україні. ФОТО

У Луцьку прикордонники-новобранці склали присягу на вірність Україні. ФОТО

Військовослужбовці, призвані на службу до прикордонного відомства склали військову присягу.

Урочистості відбулися 11 січня в управлінні Волинського загону, – повідомляє пресслужба Волинського прикордонного загону.

Перед бойовими товаришами, бійці присягнули сумлінно і чесно виконувати службові обов’язки та ніколи не зрадити українському народов. 

Серед новобранці у строю стояв й Ігор Неродик. Чоловік має свою будівельну справу. З перших днів повномасштабного вторгнення Ігор звернувся до територіального центру комплектування та соціальної підтримки аби стати на захист рідної землі. Однак, склалося так, що до війська він не потрапив. До тепер продовжував займатися будівництвом.

«Враховуючи виклики сьогодення, вирішив, що мій обов’язок нині захищати Батьківщину на передньому рубежі. Тому повторно звернутися до військкомату. Тепер я у строю прикордонників, готовий до виконання будь-яких завдань, щоб не допустити ворога на нашу землю та якнайшвидше здобути Перемогу», - каже Ігор Неродик.

За традицією військовослужбовців на легку службу поблагословив капелан протоієрей Михайло Хімчак, окропив освяченою водою та вручив кожному іконки Ангела-охоронителя.

Вітаємо бійців зі складанням Військової присяги й бажаємо наполегливості у службі, незламності духу та якнайшвидшої Перемоги.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Найважче видаляти номери загиблих воїнів», – волонтер Віталій Гладун
Наступна новина Волинянам сказали, куди скаржитися на недотримання графіків відключення світла
Останні новини
Схожі новини