Луцький краєзнавець Олександр Котис видав книгу про Волинь

Луцький краєзнавець Олександр Котис видав книгу про Волинь

Луцький краєзнавець, начальник відділу охорони культурної спадщини Луцькради Олександр Котис видав книгу про Волинь у міжвоєнний період. Зазначає, що це легка розповідь про розвиток нашого регіону, містобудування і модернізм, культуру і людей, які все це рухали.

Про це він розповів на своїй сторінці у фейсбуці.

«Кажуть, 2020 рік поганий. А для мене його завершення виявилося просто фантастичним. І одна з причин - виходить друком моя перша велика книга! І це дуже класні відчуття. Як не дивно, вона лише частково про Луцьк, насправді ж вона про Волинь у міжвоєнний період.

Легка розповідь моїм звичним стилем про розвиток нашого регіону, містобудування і модернізм, культуру і людей, які все це рухали. Про кіно, твіст і цукерні. Про мандри, літературу і бомонд. І, звісно ж, усе це з акцентом на Луцьк Гарний такий вийшов подарунок на Новий рік. Книга готова, з друкарських верстатів чекайте її на початку лютого, а також презентації і зустрічі офлайн у лютому-березні. Деталі згодом», – зазначає Олександр.

Читайте також: «Я залежний від луцького простору». Краєзнавець Котис. РОЗМОВА В КНИГАРНІ

Або: Скарби під пилом: 5 значущих історичних місць у Луцьку. Екскурсія від Олександра Котиса


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Працювали на розвиток». Підсумки роботи Луцького зоопарку в 2020-му
Наступна новина На Волині за добу виявили ще 281 випадок коронавірусу
Останні новини
Схожі новини