У Луцьку обговорили зміни режиму тиші

У Луцьку обговорили зміни режиму тиші

Представники патрульної поліції взяли участь у громадському обговорення щодо внесення змін у рішення міської ради «Про затвердження Правил додержання тиші в громадських місцях на території міста Луцька».

Про це повідомляє прес-служба поліції Волині у Facebook.

Присутнім показали порівняльну таблицю до цього проекту рішення, в якій визначено, чого саме стосуватимуться зміни.

Так, за словами посадовців міської ради, планується обмежити режим роботи лотерейних закладів та інтернет-кафе до 22 години.

По-друге, ті суб’єкти господарювання, що працюють після 22 години, мають встановити камери відеоспостереження всередині і ззовні (раніше ця вимога стосувалась закладів, які працюють після 23 години).

Заміри шумового навантаження, які подають підприємці, діятимуть 6 місяців, а не 1 рік, як раніше.

Також міська рада звертатиметься в поліцію та інші органи, аби з’ясувати доброчесність суб’єктів господарювання, зокрема, чи не притягувались вони до відповідальності за ст. 156 КУпАП (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами). Раніше до уваги бралась лише ч.2 цієї статті, тепер враховуватимуть всю статтю 156 КУпАП. Лише після цього визначатимуть, чи надавати дозвіл на торгівлю або послуги в цілодобовому режимі.

Поліцейські схвально сприймають такі зміни, однак є ряд зауважень щодо процедури оформлення адміністративних матеріалів за ст. 156 КУпАП.

Також посадовці звернулись до лучан з закликом повідомляти на гарячу лінію 15-80, якщо їх не влаштовує діяльність певних суб’єктів господарювання.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рюкзаки Авакова: суд змінив своє рішення
Наступна новина Як обрати рюкзак для походу?
Останні новини
Схожі новини