У Луцьку оперували онкохвору, у якої в пухлині вже завелися паразити

У Луцьку оперували онкохвору, у якої в пухлині вже завелися паразити
Джерело фото: ENDOSTEP

У практиці луцьких онкологів був випадок, коли пацієнтка, хвора на рак молочної залози, звернулась за допомогою до фахівців уже тоді, коли в пухлині завелись паразити – личинки мух.

«Саме тому важливо не запускати онкологію», – переконують волинян медики, – передає ІА Волинські новини.

Про жахливий випадок у практиці під час прес-конференції у ЛПЗ «Волинський обласний онкологічний диспансер» повідомив головний лікар ЛПЗ «Волинський обласний онкологічний диспансер», голова комісії з реорганізації, лікар хірург-онколог Юрій Малімон.

«Одного разу до мене на прийом прийшла жіночка, у якої в пухлині на грудях завелись опариші, оскільки злоякісне утворення почало розпадатись і гнити. Уявляєте?

Або було таке, що родичі привезли на лікування бабусю, тому що у квартирі був неприємний запах. Як виявилось, у старенької – рак шлунку. Цю хворобу не можна діагностувати тільки із допомогою зовнішнього огляду, тому ніхто про неї не знав. Але якби не різкий запах, то вони б напевно й далі тримали її вдома», – поділився жахливими спогадами із власної практики онколог із багаторічним стажем.

Раніше ми писали, чому у Луцьку відмовляють в лікуванні онкохворим.

Читати також: Симптоми, які можуть свідчити про рак


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинян працевлаштовуватимуть по-новому. ВІДЕО
Наступна новина ЦВК зареєструвала уже 34 кандидати на пост президента України
Останні новини
Схожі новини