Волинян працевлаштовуватимуть по-новому. ВІДЕО

Волинян працевлаштовуватимуть по-новому. ВІДЕО

Зайнятість населення – один із важливих напрямків департаменту соціального захисту Волинської області.

Та наявність роботи ще не означає, що людина має гарні заробітки, або ж ця зайнятість їй до душі.

Яка кількість волинян нині працевлаштована, чи усім робота до вподоби та як планують модернізувати цей напрямок за найближчі кілька років - обговорили на профільній комісії, – йдеться у сюжеті Сфера-ТВ. Луцьк.

Нові механізми та підходи, аби реалізувати програму зайнятості населення, застосували у департаменті соцзахисту облдержадміністрації, повідомила директор Оксана Гобод.

Варто зауважити, додала посадовиця, що одну з ключових функцій у подоланні безробіття в області виконує обласний центр зайнятості.

Лише впродовж останніх 9-ти місяців, зі слів директора установи Романа Романюка, за даними міжнародної організації праці рівень безробіття в області значно скоротився.

А все тому, що пошукачам роботи у центрі зайнятості є що запропонувати. А це три тисячі різноманітних вакансій. Важливу функцію в працевлаштуванні відіграє і професійне навчання, яке обласний центр зайнятості надає усім бажаючим.

Нова програма зайнятості населення, каже Роман Романюк, ще більше розширить можливості для пошукачів роботи. Адже у центрі зайнятості чи не щодня вигадують цікавинки та абсолютно нові підходи до цієї проблеми, аби слово безробіття на Волині звучало все рідше.

Нагадаємо, попри те, що в Україні «мінімалка» ніби зростає, а про підвищення зарплатні чуємо постійно, волиняни продовжують шукати кращого фінансового становища за кордоном.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хмарно і без опадів: прогноз погоди у Луцьку 6 лютого
Наступна новина У Луцьку оперували онкохвору, у якої в пухлині вже завелися паразити
Останні новини
Схожі новини