У Луцьку патрульний відмовився від кількох тисяч хабара. ВІДЕО

У Луцьку патрульний відмовився від кількох тисяч хабара. ВІДЕО

Учора, 13 вересня, близько 23 години луцькі патрульні отримали повідомлення про порушення ПДР водієм на автомобілі SsangYong: йшлось про те, що особа може керувати в стані сп’яніння.

Вказаний транспортний засіб виявили і зупинили на перехресті вулиць Карпенка-Карого – Задворецька, – повідомляють у патрульній поліції Волині.

Водій не лише був нетверезим, а й не увімкнув перед тим покажчик повороту і не мав полісу страхування.

Під час спілкування з інспектором 44-річний порушник намагався надати йому неправомірну вигоду в сумі кілька тисяч гривень, а потім взагалі спитав, скільки потрібно дати грошей, аби відкупитись – був готовий на будь-яку суму, аби його відпустили і вдали, ніби й не зупиняли.

Патрульний попередив порушника про кримінальну відповідальність за спробу дачі хабара, однак той на зауваження не відреагував.

Тож на водія оформили 1 об’єднану постанову, 1 протокол, а також викликали на місце слідчо-оперативну групу. Тепер йому загрожує ще й кримінал за спробу підкупу правоохоронця. Встановлено також, що особа вже перебувала у місцях позбавлення волі за тяжкий злочин.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку привітали фармацевтів. ФОТО
Наступна новина Ексклюзивні фото з весілля луцької режисерки. ФОТО
Останні новини
Схожі новини