У Луцьку перевірили ринки. Де порушують карантин?

У Луцьку перевірили ринки. Де порушують карантин?
Фото «Суспільне. Волинь»

У Луцьку інспектували роботу ринків. Працівники Держпродспоживслужби, які перевіряли дотримання вимог безпеки в умовах карантину, виявили порушення на трьох.

Це – "Пасаж", "Лучеськ" та "Північний". Також перевіряли "Центральний" та "Завокзальний" ринки. Там порушень не побачили, - кажуть у держпродспоживслужбі.Зі слів спеціалістки за дотриманням санітарного законодавства Держпродспоживслужби Волині Наталії Гемби, найчастіше покупці та продавці не дотримувалися маскового режиму, – йдеться у сюжеті «Суспільного».

"Продавці і відвідувачі перебували без захисних масок. Згідно порушень, буде складено припис і перевірено виконання", - каже Наталія Гемба.

Якщо порушення не будуть ліквідовані до наступної перевірки, виписуватимуть штраф. Це – 425 гривень. За не усунення порушення штрафуватимуть і поліцейські, - розповів старший дільничний поліцейський Луцького відділу поліції Віктор Самусько. Каже: штрафи для фізичних осіб 17 тисяч гривень, для посадових – 32 тисячі.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Суворий карантин в Україні повертати не будуть, - очільник МОЗ
Наступна новина Шмигаль заявив, що в Україні садять більше лісів, ніж вирубують
Останні новини
Схожі новини