У Луцьку перевірять скандальний білборд з оголеною жінкою. ФОТО

У Луцьку перевірять скандальний білборд з оголеною жінкою. ФОТО

Комунальне підприємство «Луцькреклама» підготувало подання у Держпродспоживслужбу з проханням перевірити білборд спортивно-оздоровчого комплексу «Фізіофіт», на якому зображена оголена жінка.

Про це розповів очільник КП «Луцькреклама» Олександр Ковальський у коментарі Першому.

Відповідне подання передали сьогодні, 20 березня. 

Нагадаємо, білборд спортивно-оздоровчого комплексу «Фізіофіт», який знаходиться на вулиці Карпенко-Карого біля мосту, активно обговорюють у соцмережах. Чимало користувачів написали, що вважають таку рекламу на вулицях міста неприпустимою.

Як розповів директор КП «Луцькреклама» Олександр Ковальський, при наданні дозволу на оренду білборда виконавчий комітет не може втручатись у зміст реклами.

«Немає права втручатись у зміст реклами. Це визначено законодавством України і постановою Кабінету Міністрів у тому числі. Тому у таких спірних випадках ми готуємо подання і відправляємо інформацію Держпродспоживслужбі, яка уповноважена і має відповідних кваліфікованих працівників, які працюють над вмістом реклами», – пояснив він.

«Вони уповноважені складати приписи, накладати досить серйозні штрафи. Тут все залежить від того, як вони кваліфікуватимуть зміст такої реклами. Крім того, якщо є скарги від жителів міста, наприклад, якщо є якась образа, аморальні моменти у рекламі, міськрада через КП «Луцькреклама звертається до власників рекламних засобів з проханням переглянути зміст зовнішньої реклами і зробити її більш нейтральною», – каже Олександр Ковальський.

Також він зазначив, що ситуацій, коли «Луцькреклама» готувала подання у Держпродспоживслужбу через неприпустимий вміст реклами, у Луцьку виникають рідко.

«Насправді у нас не дуже багато провокативної реклами. У нас більш консервативні рекламщики, хіба що деколи можуть вигадати щось оригінальне, типу, помістити рекламу догори ногами», – підсумував він.

Читати також: У Луцьку повісили рекламу «догори ногами» і з помилками. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На футбольний матч «Волині» можна буде піти безплатно
Наступна новина 30 секунд на шедевр. Як лучанка заробляє на зліпках з гіпсу
Останні новини
Схожі новини