У Луцьку перевізників не штрафуватимуть за запізнення маршруток

У Луцьку перевізників не штрафуватимуть за запізнення маршруток
Фото ілюстративне

У перехідний період запровадження електронного квитка перевізників не штрафуватимуть за запізнення та випередження графіків руху.

Про це йшлося під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міськради 8 листопада, – повідомляє ІА Волинські новини.

Наадаємо, у Луцькраді запровадять короткотерміновий пільговий період, коли у громадському транспорті з 11 листопада можна буде розрахуватися і готівкою, і за допомогою електронного квитка.

Члени виконкому ухвалили зміни до тристороннього договору про організацію та обслуговування електронних систем в громадському транспорті Луцька.

Як повідомив керівник управління транспорту та зв’язку міськради Володимир Степанов, раніше в документі був пункт, що передбачав фінансові санкції щодо перевізників, які порушують правила розкладу руху.

Цей пункт пропонують вилучити, тобто на стадії впровадження електронного квитка перевізників штрафуватимуть за запізнення чи випередження графіків руху.

Другий пункт змін полягає в тому, що перевізнику передаватимуть засоби контролю електронних квитків у кількості осіб, які є в службі контролю цього перевізника.

Володимир Степанов пояснив, що фінансових санкцій до перевізників не застосовують вже протягом років, а наступним етапом впровадження автоматизованої системи оплати проїзду буде перехід на оплату за пробіг кілометрів.

Це відбудеться не раніше другої половини 2020 року, і на перехідній стадії фінансових санкцій щодо перевізників за невиконання умов договорів не застосовуватимуть.

Нагадаємо, один з найбільших луцьких перевізників ТОВ «Санрайз» заявив про цілковиту підтримку впровадження електронного квитка у місті. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Невдале місце»: у Луцьку закривають магазин домашніх напівфабрикатів
Наступна новина У луцькому парку встановлять відеоспостереження
Останні новини
Схожі новини