У Луцьку подорожчає опалення та гаряча вода для населення

У Луцьку подорожчає опалення та гаряча вода для населення

З 1 жовтня будують діяти нові тарифи на теплову енергію та послуги, що надаються ДКП “Луцьктепло”. 

Про це йшлося під час чергового засідання виконавчого комітету сьогодні, 13 вересня, повідомили на сайті мерії. 

Так, усі розрахунки проведено відповідно до затверджених форм до наказів Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України, а також чинного законодавства.

Таким чином, економічно обґрунтовані тарифи на теплову енергію на 2023/2024 зростають для населення на від 0,8 до 6,91%, для бюджетних установ на від 15 до 19%; для категорії “інші споживачі” – знижуються на від 46–48%, у порівнянні з діючими.

Тарифи встановлюються на період з 01 жовтня 2023 року по 30 вересня 2024 року. Застосовуватимуться запропоновані тарифи для категорій споживачів «бюджетні установи», «інші споживачі» та «релігійні організації», враховуючи зміни та доповнення внесені до Закону України № 2479-ІХ «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування».

Для категорії «населення» застосовуватимуться тарифи, що діяли станом на 24 лютого 2022.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Громада на Волині попрощалася із двома своїми Героями. ФОТО
Наступна новина Завтра Луцьк прощатиметься із полеглим захисником Віталієм Велічком
Останні новини
Схожі новини