У Луцьку подвійна аварія: у авто поліції в'їхала «Шкода» і «Пежо»

У Луцьку подвійна аварія: у авто поліції в'їхала «Шкода» і «Пежо»

20 січня у Луцьку на вулиці Ковельській сталася аварія за участю трьох авто.

Про це ІА «Волинські Новини» повідомили у пресслужбі патрульної поліції області.

Вчора близько 18.30 патрульні отримали повідомлення про ДТП на вулиці Ковельській. Прибувши на місце події, встановили, що автомобіль «Шкода Октавіа» рухався вулицею Ковельською в напрямку Центрального ринку та почав здійснювати поворот ліворуч. У цей час у зустрічному напрямку правою смугою рухався автомобіль поліції охорони, в результаті чого відбулося зіткнення. Позаду автомобіля поліції охорони рухався автомобіль «Пежо», водій якого не був уважний, не слідкував за дорожньою обстановкою, не дотримався безпечної дистанції та допустив зіткнення з транспортним засобом, що рухався попереду.

Внаслідок автопригоди ніхто не травмувався, лише автомобілі зазнали механічних пошкоджень. На керманичів «Шкода Октавіа» та «Пежо» склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

Читати також: У Луцькому районі авто збило велосипедиста


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькому районі авто збило велосипедиста
Наступна новина ВООЗ закликає країни зняти обмеження на міжнародні поїздки через їхню неефективність
Останні новини
Схожі новини