У Луцьку покарали 17 людей, які залишали сміття на дорогах

У Луцьку покарали 17 людей, які залишали сміття на дорогах
Джерело фото: ІА Волинські Новини

Лучани залишають побутові відходи в непризначених для цього місцях, зокрема – залишають  на проїжджих частинах. Така проблема постає найбільш гостро на вулицях Володимирській, Ковельській та Баранова. На 17  осіб уже склали відповідні протоколи та притягнули до адміністративної відповідальності.

Про це стало під час оперативної наради у стінах Луцької міської ради сьогодні, 12 лютого, повідомила директор департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська, – повідомляє ІА Волинські Новини.

З її слів, для того, аби не лише прибирати сміття й ловити порушників, а й попереджувати такі явища, як незаконне викидання відходів на території міста, луцькі муніципали розробили спеціальні інформаційні листівки. Їх роздавали мешканцям найбільш проблемних у вищезгаданому плані вулиць упродовж двох місяців.

Окрім цього, як пояснила очільниця луцьких муніципалів, відбулися спеціальні збори за участі КП «Луцькспецкомунтранс», під час яких обговорили графік вивезення сміття – дні та час.

«Ми робимо усе для того, аби не допускати в подальшому вивезення сміття до проїжджих частин. З лютого місяця ми інформуємо мешканців про графік, згідно із яким відходи збиратимуть та вивозитимуть із допомогою спецтехніки», - зазначила Юлія Сиротинська.

Також вона додала, що так зване «давнє» сміття спробували вивозити машинами із заднім завантаженням, як для євроконтейнерів, утім, зі слів головної «муніципалки» міста, на вулиці Володимирській це питання так і залишилось відкритим, бо не усюди спецтехніка може проїхати.

Також вона повідомила, що луцькі муніципали склали спеціальний графік чергувань на вулиці Володимирській, аби не допустити викидання сміття на проїжджі частини.

До слова, вищезгадані вулиці Луцька повністю забезпечили індивідуальними контейнерами.

Варто зауважити, що із 146 приписів, які видали муніципали правопорушникам, «привели у дію» уже 126.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина WEST AUTO HUB розігрує сертифікат на тисячу гривень до Дня закоханих
Наступна новина У Луцьку затримали злодія, який обікрав дві квартири
Останні новини
Схожі новини