У Луцьку показали найпопулярнішу виставу Бродвею. ФОТО

У Луцьку показали найпопулярнішу виставу Бродвею. ФОТО

Лучанам показали моновиставу «Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER» про стосунки чоловіків та жінок, а також їхнє ставлення один до одного.

Захід відбувся 1 грудня у Палаці культури міста.

Цю виставу на Бродвеї зіграли більше 700 разів. Її переклали 35 мовами і показали у 45 країнах світу. Вона вважається рекордсменом за кількістю показів серед моновистав.

Придумав п’єсу сімейний психолог зі США Роб Беккер. У Луцьку її грав заслужений артист України Олексій Гнатковський.

Його монологи викликали сміх та шквал оплесків. Актор багато імпровізував, спілкувався з глядачами.

У жартівливій, часто іронічній формі він показував відмінність між чоловіками і жінками: як вони мислять, діють, сваряться, спілкуються, відпочивають та кохаються. Також неодноразово наголошував на тому, як важко бути чоловіком, що жінки і чоловіки – різні, а між ними – прірва.

«Звісно, для феміністок ця вистава закрита залізними ґратами, адже там показують реальні відмінності між чоловіками й жінками. Та з життєвого погляду то є найіронічніше, найсмішніше та найреалістичніше відображення стосунків у парах. В багатьох моментах я точно міг провести паралелі зі своєю дівчиною і зрозуміти, що насправді їй потрібно. Думаю, вона теж почула про ті моменти, які не зовсім мені подобаються. На виставу точно треба йти парами, аби в результаті закохатися в один одного знову!» – поділився враженнями луцький ведучий Богдан Коваль.

«Неймовірна вистава, смішна і правдива. Думаю, кожен впізнав себе у якихось моментах», – сказала жителька міста Марія.

В антракті глядачі смакували ігристим вином торгової марки «Fragolino Novellina».

Частина від виторгу за виставу піде на лікування лучанки Мар'яни Пархом’юк, яка у Білорусі лікується від гострого лімфобластного лейкозу.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку на зупинках штрафують курців
Наступна новина «Через півроку в Україні не залишиться євроблях», - нардеп Лапін
Останні новини
Схожі новини