У Луцьку поліцейським роздавали квартири. ФОТО

У Луцьку поліцейським роздавали квартири. ФОТО
https://vl.npu.gov.ua

У Луцьку працівники поліції отримали дві квартири у новозбудованій багатоповерхівці на вулиці Набережній. Помешкання придбали за кошти, виділені Нацполіції з державного бюджету України. 

Вручав ключі 13 листопада начальник головного управління Національної поліції у Волинській області Петро Шпига за дорученням міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та голови Національної поліції України Сергія Князєва, повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.

Відповідно до рішення житлово-побутової комісії ГУНП в області, двокімнатну службову квартиру отримав помічник начальника управління кадрового забезпечення поліції Волині Володимир Качур. Поліцейський працює в органах внутрішніх справ понад 20 років.

Окрім того, однокімнатна квартира дісталася головному спеціалістові з державного нагляду за охороною праці Олександрові Романчуку. Він працює в органах внутрішніх справ з 1983 року. На квартирній черзі перебував з 1993 року.

В урочистості взяли участь начальник управління кадрового забезпечення поліції Волині Павло Мартинюк, начальник відділу логістики та матеріально-технічного забезпечення Юрій Березинський, голова обласної профспілкової організації атестованих працівників органів внутрішніх справ України Володимир Буравський, а також родини правоохоронців. 

МВС запроваджує нові механізми соціального забезпечення поліцейських і рятувальників. Серед них підвищення заробітної плати, компенсація за винайм квартир та система фінансового лізингу на придбання власного житла.  


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку зібрали 3,5 тонни відпрацьованих батарейок. ФОТО
Наступна новина На Волині подорожчав проїзд у маршрутках. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини