У Луцьку поліцейські викрили нарколабораторію. ФОТО

У Луцьку поліцейські викрили нарколабораторію. ФОТО

Оперативники протидії наркозлочинності ГУНП у Волинській області під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання двох лучан виявили наркологічну лабораторію з виготовлення амфетаміну.

За фактом правопорушення слідчі відкрили кримінальне провадження.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині. 

У вівторок, 13 лютого, співробітники управління протидії наркозлочинності волинської поліції під час проведення санкціонованого обшуку в помешканні 26-річної та 31-річного жителів Луцька виявили та вилучили хімічні матеріали та обладнання для виробництва психотропної речовини, а також виготовлений амфетамін.

Зловмисники  виготовляли амфетамін з метою його подальшого збуту. Поліцейські встановили, що правопорушники займалися такою незаконною діяльністю щонайменше протягом року.

Вилучене поліція направила у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при МВС України  для проведення відповідних експертиз.

«Нині вирішується питання про оголошення їм підозри в скоєнні інкримінованих злочинів і обрання міри запобіжного заходу», –  зазначив начальник ГУНП в області Петро Шпига.

Слідчі Луцького відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 313 Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує відповідальність у вигляді позбавлення волі строком від двох до шести років.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Знову хулігани: у Нововолинську вже не вперше б'ють вікна кафе. ФОТО
Наступна новина Очільника санаторію «Пролісок» обиратимуть на конкурсі
Останні новини
Схожі новини