У Луцьку «полювали» на горе-паркувальників. ФОТО

У Луцьку «полювали» на горе-паркувальників. ФОТО

У Луцьку муніципали провели рейд і склали 22 адміністративні протоколи на водіїв, які залишають свої автомобілі на тротуарах та порушують правила паркування. 

Власники автівок виїжджають на тротуари та пішохідні доріжки, унеможливлюючи прохід пішоходам, – повідомляють у  департаменті муніципальної варти Луцької міської ради.

«Впродовж суботи та неділі інспекторами відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцька були зафіксовані порушення власниками автортранспортних засобів, що залишали свої машини на тротуарах, пішохідних доріжках та на зелених зонах», – йдеться у повідомленні.

На порушників були складені адміністративні протоколи. Найбільше порушень було виявлено на вулицях: Федорова, 1, Кравчука, 19а, 28, 30, 32. 

Муніципали нагадують, що порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів – тягнуть за собою накладення штрафу   від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності - від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку хочуть ремонтувати вулицю Львівську за понад 3 мільйони гривень
Наступна новина До ПЦУ перейшло понад 480 парафій
Останні новини
Схожі новини