У Луцьку «полювали» на водіїв, які не вміють паркуватися. ФОТО

У Луцьку «полювали» на водіїв, які не вміють паркуватися. ФОТО

У Луцьку муніципали провели рейд і склали 27 протоколів на водіїв, які залишають свої автомобілі на тротуарах та порушують правила паркування. 

Власники автівок виїжджають на тротуари та пішохідні доріжки, унеможливлюючи прохід пішоходам, – повідомляють у  Департаменті муніципальної варти Луцької міської ради.

Порушення виявленні на вулицях Ветеранів,3, Конякіна, 14, Потапова, 1, Гордіюк,12, Гордіюк, 4а, Зацепи, 3, а також на проспекті Соборності,37, Молоді,13а, Волі, 16 г. 

Муніципали нагадують, що порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів – тягнуть за собою накладення штрафу.

«Якщо ви помітили порушення «Правил благоустрою міста Луцька» в частині неправильного паркування, просимо відразу писати нам у соціальній мережі Фейсбук та телефонувати на гарячу лінію відділу «Групи швидкого реагування» за номером: 067-0000-679», –  йдеться у повідомленні.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Церкву в Луцьку допоміг збудувати Путін. ЗГАДАТИ ВСЕ
Наступна новина У луцькому соборі УПЦ МП освятили приділ у нижньому храмі. ФОТО
Останні новини
Схожі новини