У Луцьку на автостанції поменшало хуліганів

У Луцьку на автостанції поменшало хуліганів

Інспектори департаменту муніципальної варти з 1 лютого розпочали чергування на території автостанції №1 у місті Луцьку з метою недопущення порушень громадського порядку, жебрацтва та крадіжок.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці департаменту.

«Перший тиждень чергування вже дав свій результат – сьогодні на території АС-1 значно спокійніше, особи, які просять гроші та чіпляються до інших, відсутні. Останній місяць почастішали скарги громадян на представників ромської національності. Крадіжки, всілякі розбірки та бійки на автостанції за участю ромів стали непоодиноким явищем. Люди скаржилися, що поки купують квиток або знімають готівку із банкомата, особи ромської національності не дають їм проходу.

Впродовж тижня спостерігались випадки, коли неповнолітні особи намагались жебракувати під пильним наглядом та кураторством старших осіб. Проте, побачивши працівників муніципальної варти відразу починали ховатись та покидали територію автостанції», – йдеться у повідомленні.

Дане відпрацювання департаментом муніципальної варти буде продовжено.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинський виробник експортував до Нідерландів курятину, заражену сальмонелою
Наступна новина У Луцьку біля Центрального ринку облаштовують парковку
Останні новини
Схожі новини