У Луцьку попрощалися з Героями Олександром Гнатюком та Миколою Маргасюком

У Луцьку попрощалися з Героями Олександром Гнатюком та Миколою Маргасюком

Сьогодні в обласному центрі Волині провели в останню дорогу ще двох Героїв, які віддали свої життя у війні з російськими окупантами. У Кафедральному соборі Святої Трійці відспівали лучан Олександра Гнатюка та Миколу Маргасюка.

Про це повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук. 

Гнатюк Олександр Вікторович, 06.07.1984 року народження загинув 25 квітня під час виконання бойового завдання, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України в районі населеного пункту Богданівка Донецької області.

Маргасюк Микола Володимирович, 27.08.1984 року народження загинув 26 квітня під час виконання бойового завдання, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України в районі населеного пункту Богданівка Донецької області.

Після завершення панахиди домовини з тілами Героїв прощальною ходою пронесли Театральним майданом. У цей момент лучани, віддаючи останню шану загиблим, утворили живий коридор і прихилили коліна перед захисниками. Біля фотостенду “Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України” скорботна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.

Перший висловлює щирі співчуття рідним та близьким. Вічна пам’ять, честь і шана Героям!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 1 380 сімей в області потребують підтримки: на Волині стартувала програма від ЮНІСЕФ
Наступна новина На Волині перед поверненням на службу одружився ще один військовий. ФОТО
Останні новини
Схожі новини