У Луцьку посилюють карантин. Які ще магазини закриють

У Луцьку посилюють карантин. Які ще магазини закриють

У Луцьку розширили перелік закладів, які повинні зачинитись через карантин. Тепер до переліку потрапляють магазини побутової хімії та автозапчастин.

Таке рішення ухвалили депутати Луцької міської ради у четвер, 19 березня, під час позачергової сесії, – пише Волинь Online.

Йдеться про магазини автозапчастин, побутової хімії, техніки, засобів мобільного зв’язку та будматеріалів. Вони зможуть працювати лише на доставку товарів. 

Заступник міського голови Костянтин Петрочук повідомив, що мийки, шиномонтажі та СТО працюватимуть, натомість в магазини автозапчастин клієнтів пускати забороняють. Також зможуть працювати установи із забору аналізів і проведення лабораторних досліджень, ветеринарні клініки та ветеринарні аптеки.

На запитання щодо закладів торгівлі у тимчасових спорудах, він відповів, що всі продуктові крамниці та аптеки працюватимуть, але, якщо магазин торгує здебільшого алкоголем і тютюновими виробами, але там є сік і кілька буханок хліба, такий магазин повинен бути закритий. 

Нагадаємо, 19 березня у Луцьку зупинився вес громадський транспорт.

Дивитись фоторепортаж «Луцьк без маршруток. День перший»

Місто на карантині з 17 березня. Раніше закрили заклади громадського харчування, навчальні заклади, спортзали, кінотеатри, торгово-розважальні центри, салони краси тощо.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Як на фронті. Тільки трохи по-іншому». Ми розпитали священника, як він пропонує причащатися
Наступна новина В Україні виявили вже 21 хворого на коронавірус. Одна жінка померла
Останні новини
Схожі новини