У Луцьку послання військовим писатимуть на автівці для передової

У Луцьку послання військовим писатимуть на автівці для передової

У групі фонду «З рук в руки» усіх охочих запрошують у п’ятницю, 26 травня, долучитися до підтримки військових, написавши послання до захисників та захисниць на авто, яке вирушить на передову.

«Розмальовуємо разом машину для військових!» – анонсували дещо незвичний звіт про акцію, якою майже два тижні збирали кошти на позашляховик для 57 ОМБр імені кошового отамана Костя Гордієнка.

Нагадаємо, що у перший день Великодня російська артилерія знищила останній справний автомобіль у підрозділі, на якому наші захисники здійснювали розвідку, евакуацію та інші бойові завдання. Аби лучани та гості міста наочно бачили, якою важкою ціною воїнам вдається стримувати ворога, цю машину привезли до обласного центру Волині та встановили на проспекті Волі.

Кошти вдалося зібрати, нове авто придбали. А оскільки у фонді завжди звітують про реалізацію проєктів, то й цього разу зроблять це – щоправда, у дещо особливому форматі.

Як йдеться у дописі, позашляховик уже проходить сервісну підготовку. До п'ятниці 26 травня його пофарбують у колір хакі, встановлять болотяну гуму та нічне бачення для водія. І – покажуть на вже знаній локації – на проспекті Волі у Луцьку, біля пам'ятника Тарасу Шевченку. Причому і лучани, й гості міста зможуть не тільки подивитися на авто, а й написати маркером на машині побажання для військових.

«Наша увага і підтримка їм потрібна, бо вони – наша скеля свободи і майбутнього» – наголошують у фонді.

Флешмоб почнеться з освячення автівки, а лишити побажання для військових можна буде 26 травня з 12.00 до 14.00.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поблизу Луцька авто злетіло у кювет: постраждала водійка. ФОТО
Наступна новина На Волині ще дві релігійні громади перейшли до ПЦУ без священників
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні