У Луцьку працівників КП «Ласка» навчатимуть представники міжнародної організації захисту тварин

У Луцьку працівників КП «Ласка» навчатимуть представники міжнародної організації захисту тварин

Незабаром представники ТОВ «Чотири лапи Україна» безплатно стерилізуватимуть безпритульних собак у Луцьку та навчатимуть працівників КП «Ласка». Планують здійснити вакцинацію, стерилізацію, дегільментизацію та кліпсування більше 200 тварин.

Незабаром підпишуть меморандум про співробітництво між виконавчим комітетом Луцької міської ради, неприбутковим благодійним фондом FOUR PAWS International та ТОВ «Чотири лапи Україна», – йдеться на сторінці «Ласки» у фейсбуці. 

Згідно з меморандумом, неприбутковий благодійний фонд FOUR PAWS International виділяє кошти на те, щоб представники ТОВ «Чотири лапи України» провели стерилізацію безпритульних тварин та навчання персоналу сучасним технологіям. Спеціалістів навчатимуть тому, як відловлювати безпритульних тварин, проводити стерилізацію, вакцинацію, дегільментизацію і кліпсування.

В Україні ТОВ «Чотири лапи Україна» з 2012 року. Вони вже побували в більш ніж у 40-ка містах України, було стерилізовано близько 20 тисяч безпритульних тварин, а тепер будуть працювати у Луцьку, на базі КП «Ласка». Команда прибуде у складі двох лікарів, ловця, доглядальника, адміністратора. Представники організації прибудуть в місто на трьох автівках: у них є мобільна клініка-амбулаторія, машина для відлову. Вони поділяться унікальним ветеринарним досвідом.

Після завершення проєкту у місті стерилізують чимало собак. А працівники КП «Ласка» отримають нові знання та унікальний досвід щодо проведення цих операцій. Як результат – вони зможуть якісно та кваліфіковано виконувати роботу. «Ласка» співпрацюватиме з ТОВ «Чотири лапи Україна» й надалі, зокрема щодо підвищення адопції, тобто пошуку господарів для тварин.

Довідка: Міжнародний благодійний фонд «FOUR PAWS International» (Чотири лапи) – це міжнародна благодійна організація з захисту тварин зі штаб-квартирою у Відні, Австрія, та офісами в 11 країнах на 3 континентах. Організація заснована Хейлі Дунглером у 1988 році, прагне допомогти тваринам у біді. Серед напрямків роботи – стерилізація, вакцинація тварин.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Очікуємо морозцю». В Україні на вихідних - похолодання
Наступна новина Доставка від «Карабасу»: як смачно харчуватися під час карантину
Останні новини
Схожі новини