У Луцьку працюватиме нова Молодіжна рада

У Луцьку працюватиме нова Молодіжна рада

У Луцьку депутати затвердили Положення про Молодіжну раду, яке забезпечить плідну співпрацю органів місцевого самоврядування та молоді нашої громади.

Про це стало відомо під час сесії Луцької міської ради у середу, 31 січня, передає ВСН

Нагадаємо, у вересні минулого року Положення про Молодіжну раду луцькі депутати уже затверджували, після чого департамент молоді та спорту Луцькради провів відповідний конкурс, на якому обрали 30 учасників.

Проте, у Положенні про Молодіжну раду виявили ряд технічних помилок, які наразі виправили.

«Ми провели конкурс, визначили переможців. Ці молоді люди уже не можуть дочекатися початку роботи Молодіжної ради у новому складі.

Проте, були виявлені деякі помилки у Положенні про Молодіжну раду, вони суто технічні, тож ми їх виправили. Основа документу - та сама, за яку голосували на минулій сесії», - зауважила начальниця відділу молодіжної політики департаменту молоді та спорту Луцькради Зарина Дацик.

Тож на розгляд депутатів запропонували Положення у новій редакції. Цей документ обранці громади затвердили. 

«Ухвалення рішення забезпечить залучення молоді до місцевого самоврядування та створення системи молодіжного самоврядування в громаді для збалансування та найбільш ефективного виконання державної молодіжної політики; підвищення рівня реалізації права молоді на участь у формуванні та реалізації молодіжної політики на рівні громади», - йдеться у рішенні Луцької міської ради.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чому на Волині дорожчає картопля
Наступна новина У Луцькій громаді перейменували низку вулиць
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні