У Луцьку презентували нову розкішну модель Mercedes-Benz

У Луцьку презентували нову розкішну модель Mercedes-Benz
Mercedes-Benz GLE

Компанія «Волинь-АВТО» презентувала новий кузов автомобіля Mercedes-Benz GLE.

Презентація відбулась у заміському ресторані Gosti під час вечірки бренду одягу Andre Tan. Автомобіль був зіркою вечора – біля басейну, де він стояв, постійно спалахували камери.

Хто не був на вечірці, має можливість познайомитись із Mercedes-Benz GLE, 400d 4Matic, потужністю 243 кВТ (330 к.с.) в автосалоні «Волинь-АВТО». До 100 км/год авто розганяється за 5,7 секунд. Середні витрати пального в змішаному циклі – 7.1-7.5 л.

Окрім цього доступні й інші двигуни, зокрема:

-300d 4Matic (дизель, 180 кВТ (245к.с.)

- 350d 4Matic (дизель, 200 кВТ (272 к.с.)

- 450 4Matic (бензин, , 270 кВТ (367 к.с.)

Четверте покоління GLE задає нові стандарти, вражає своїм неповторним дизайном та спортивною елегантністю. Нові технічні рішення та великі можливості індивідуалізації вразять найвибагливішого клієнта. Збільшена колісна база та нова концепція салону дозволяють при бажанні замовити 3-ій ряд сидінь.

Новітня мультимедійна система MBUX з сенсорним та голосовим управлінням, навігаційна система в базовій комплектації, покращений коефіцієнт шумоізоляції, найкращий серед конкурентів коефіцієнт аеродинаміки, нова електрогідравлічна підвіска E-Active Body Control на базі 48-вольтної системи – це далеко не весь перелік змін в новому GLE.

Mercedes-Benz GLE – це ідеальний варіант для вимогливих людей, які постійно розробляють нові плани та цілеспрямовано йдуть до мети.

У червні новий GLE буде доступний для тест-драйву у салоні офіційного дилера «Волинь-АВТО», що у Луцьку, на вулиці Рівненській, 145.

Для консультацій чи запису на тест-драйв звертайтесь до консультантів «Волинь-АВТО»:

тел. 0675504906

тел. 0675504885

Фото Ірини Кабанової


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Цього року - тротуари, наступного - дорогу. Як ремонтуватимуть луцький проспект Волі
Наступна новина Партія Ляшка назвала кандидатів у нардепи. Волинянин - 16-ий
Останні новини
Схожі новини