Розкішна open air-вечірка в «Gosti»: червона доріжка, вишукана публіка і зірка моди Андре Тан

Розкішна open air-вечірка в «Gosti»: червона доріжка, вишукана публіка і зірка моди Андре Тан

У Луцьку відбулась масштабна вечірка за участю відомого дизайнера Андре Тана. Він вперше представив нову колекцію осінь-зима 19/20 та розповів про модні тренди сезону, що наближається.

Fashion open air відбувся в останній день весни у заміському ресторані Gosti, де спеціально встановили унікальний подіум у басейні та сцену на воді.

Покази у басейні

Квитки на подію розкупили за лічені дні, тож на заході можна було побачити яскравих представників модної тусовки області. Чимало жінок прийшло на вечірку в одязі улюбленого бренду, тож організатори (Ірина Пасічник - директорка ANDRE TAN Луцьк) та партнери заходу не скупилися на подарунки для усіх, хто дотимався дрес-коду.

На святі відбулася презентація нової моделі Mercedes-Benz GLE. Публіку пригощали аперативом від Novellina Spritz & Roll і розігрували подарунки від усіх спонсорів.

Протягом вечора відбулось одразу три модних покази бренду Andre Tan. Першим гості побачили сімейний (відомі лучанки дефілювали разом зі своїми дітьми у Family looks). На подіум вийшли Ірина Леонтьєва, Катерина Голятова, Яна Прохор, Олександра Забіяка, Сюзанна Юрлова, Ольга Котищук. Розкішних жінок бурхливими оплесками підримували чоловіки і тати.

Неординарним був показ колекції весна-літо 2019 – на подіумі працювали моделі агентства MZM i чоловіки з футзального клубу «Любарт» разом із Дієго Гонзалесом (модель із Колумбії). Кульмінацією вечора став показ колекції осінь-зима сезону 2019-2020. Стримані та водночас новомодні образи усі поціновувачі Андре Тана зможуть придбати уже з 15 червня у луцькому бутіку.

 

«Дякую усім, що знайшли час і прийшли на наш прекрасний захід. П’ятий рік поспіль (сьогодні у нас ювілей) Луцьк – перше і єдине місто в Україні, куди я привожу свою колекцію осінь-зима. Оплески модним, прекрасним, розкішним дівчатам, які живуть у Луцьку», - сказав зі сцени Андре Тан.

«Одяг цього бренду вирізняє жіночність, якість тканин і дизайн. Кожна сукня має якусь родзинку і жінка, яка її одягає, відчуває себе королевою. Бажаю цього всім жінкам», - розповіла директорка магазину Ірина Пасічник.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Одяг від Андре Тана приніс удачу. Історія успіху Ірини Пасічник

Протягом усього вечора партнери заходу розігрували численні подарунки. Зокрема будівельна компанія «Інвестор» подарувала квитки на майстер-клас телеведучої Ольги Фреймут. Для цього потрібно було вигадати найоригінальніше запитання для знаменитої спікерки. Серед переможців – питання про те, чи Ольга Фреймут робить ревізію телефону свого чоловіка.

Без чого у цьому сезоні не можна виходити на вулицю

На вечірці Андре Тан провів майстер-клас та розповів, що модно носити у цьому сезоні. Зокрема найтрендовішими кольорами зараз є: «Живий корал», «Рожевий павич», «Синя принцеса», «Манговий мохіто», «Солодка кукурудза», «Соя». Щодо фасонів і фактур, то досі в моді волани (вони створюють об’єм там, де його не вистачає і врівноважують фігуру), в’язані крючком сукні, мереживо. А от модні шорти-велосипедки дизайнер не радить носити.

«Вони гарно виглядають тільки на подіумі. Краще натомість одягнути вкорочені бриджі», - порадив модельєр.

Також він запевнив, що комбінезони досі у тренді.

«Якщо у вас немає комбінезона, то цього сезону ви просто не маєте права виходити на вулицю», - пожартував Андре Тан.

Публіку розважали: саксофоніст Олександр Богдан, гітарист Сергій Гончаренко, акордеоніст Роман Воронка, світлодіодне шоу Z-show. Ведучою вечора була телеведуча Наталка Войтович.

Наприкінці вечірки відбулося дефіле дівчат та жінок, які прийшли на вечірку в одязі бренду ANDRE TAN. Серед них планували обрати одну королеву та подарувати їй сукню. Але Андре Тану сподобалося кілька образів і він виділив серед усіх аж 5 дівчат. Двом – королеві та віце-королеві подарували сукню. Решті – подарунки від постійних партнерів заходу.

Завершилась вечірка концертом кавер-гурту Lori.

Організатори пообіцяли, що наступного року ще більше вразять лучан розмахом події.

 

Фото Ірини КАБАНОВОЇ

  

Вечірка Андре Тана
   
Показ колекції від Андре Тана
   
Open Air by Andre Tan
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку запускали гігантські повітряні кулі. Ми показуємо, як це було
Наступна новина Ніч у хостелі «Затишок». «Ключі ховайте в труси чи ліфчик»
Останні новини
Схожі новини