У Луцьку призначили начальника відділу комунального майна

У Луцьку призначили начальника відділу комунального майна

На посаду начальника відділу комунального майна Луцької міської ради призначили ветерана війни, добровольця Євгена Лущакевича.

Про це повідомив міський голова Ігор Поліщук

З початку повномасштабного вторгнення російських окупантів, Євген добровольцем пішов служити й захищати Україну. Служив у 14 ОМБр. 10 жовтня минулого року на межі Харківської та Луганської областей у важких боях внаслідок розриву танкового снаряду, втратив ногу, але вижив.

«Євген кваліфікований юрист з багаторічним стажем, а тому немає сумнівів, що він впорається з цією складною справою і підніме її на новий рівень.

Переконаний, що ми можемо і повинні працевлаштовувати наших ветеранів, які проявили себе на війні, де потрібна мужність та відвага, і зможуть проявити себе на цивільній роботі, де досвід і вміння, здобуті під час служби будуть на користь і розвиток нашої громади», – зазначив мер міста. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ракетний обстріл Луцька: медики розповіли про стан постраждалих працівників підприємства
Наступна новина «За Луцьк»: волинські артилеристи передають «палкі привіти» рашистам
Останні новини
Схожі новини