У Луцьку продаватимуть картини, щоб допомогти песикам з «Ласки»

У Луцьку продаватимуть картини, щоб допомогти песикам з «Ласки»

Лучан запрошують на благодійну творчу вечірку, яку влаштовують, аби допомогти комунальному підприємству «Ласка».

Захід відбудеться о 15:00 в Ірландському пабі «Laphroaig» 30 грудня.

Всі, хто завітає, зможуть придбати картини луцьких художників. Виручені кошти підуть на утримання тварин, які перебують у КП «Ласка».

«Ми написали безліч душевних, милих картин та раді будемо, якщо ви долучитесь до цієї доброї справи напередодні свят та придбаєте собі маленьке щастя! Адже по справньому людина щаслива, коли дарує щастя іншим!» – запрошує на виставку-продаж художниця Марина Лактіонова

«Завдяки активності громади, КП «Ласка» стало процвітати, тому тварини отримують все більше уваги, комфорту, їжі, лікування та навіть сім'ю!

Своєю творчістю група художників підтримує благодійний рух та пропонує кожному з Вас долучитися. Якщо Ви виявите бажання взяти тваринку до себе додому, піклуватися і любити її, ми подаруємо Вам картину!
Також буде можливість залишити благодійний внесок у скринці добра. Сподіваємось на Вашу увагу, доброту та підтримку!» – йдеться на сторінці заходу у Фейсбуці.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Меса напередодні Різдва у луцькому костелі. ФОТО
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 25 грудня
Останні новини
Схожі новини