У Луцьку провели акцію на підтримку Олега Сенцова. ФОТО

У Луцьку провели акцію на підтримку Олега Сенцова. ФОТО

Лучани приєдналися до всеукраїнського флешмобу #SaveOlegSentsov.

У Луцьку сьогодні влаштували флешмоб на підтримку режисера Олега Сенцова та всіх політичних в’язнів, які утримуються в Росії та в окупованому Криму.

Про це повідомляє кореспондентка Громадського радіо.

Активісти та місцеві жителі вийшли на Театральний майдан у центрі Луцька з роздрукованими фото режисера та записали відео-звернення біля пам’ятника ім. Лесі Українки із закликом звільнити Олега Сенцова та інших політичних в’язнів у Росії.

Журналістка та громадська активістка Марія Доманська розповіла, що такі флешмоби мають на меті привернути увагу не лише місцевих мешканців, а й усієї міжнародної спільноти.

«16 липня має відбутися зустріч Президента США Дональда Трампа та  Президента Росії Володимира Путіна. Ми сподіваємося, що Трамп обговорить з Путіним звільнення Олега Сенцова та всіх політичних в’язнів», — розказала Марія Доманська.

Також у цей день лучани фотографували роздруковані світлини Олега Сенцова на фоні культурних пам’яток міста.

Подібні флешмоби 13 липня відбувається і в інших містах. Українці публікують фото Олега Сенцова з хештегом #SaveOlegSentsov із позначенням місцезнаходження.

Нагадаємо, український режисер Олег Сенцов сьогодні, у свій 42-ий день народження, голодує в російській тюрмі у Лабитнангі 61-ий день. Він вимагає звільнення усіх українських політв’язнів.

Читайте також: Луцькі депутати хочуть, аби Росія звільнила українських політв’язнів

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині створять до дев'яти нових амбулаторій
Наступна новина Лучани активно діляться фотографіями літньої веселки
Останні новини
Схожі новини