У Луцьку провели в останню дорогу двох загиблих Героїв. ФОТО

У Луцьку провели в останню дорогу двох загиблих Героїв. ФОТО

Жителі Луцької міської територіальної громади попрощалися із двома захисниками України, які віддали своє життя у війні з російськими окупантами. Сьогодні, 6 квітня, у Свято-Троїцькому кафедральному соборі відспівали Романа Наумика та Сергія Федіна.

Про це йдеться на сайті Луцькради. 

Лучанин Роман Наумик (08.01.1972 року народження) був призваний на військову службу по мобілізації до складу військової частини А4123 на посаду гранатометника 1-го механізованого відділення 3-го механізованого взводу 2-ї механізованої роти 3-го механізованого батальйону. Загинув 6 березня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Площанка Луганської області.

Лучанин Сергій Федін (02.11.1968 року народження) був призваний на військову службу по мобілізації. Загинув 1 квітня під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Хромове Донецької області.

«Ці воїни, яких ми сьогодні відспівуємо, пішли на фронт свідомо. До цього їх покликала любов до рідної землі і віра в нашу перемогу, яку ми обов’язково повинні досягнути. Мусимо все перетерпіти, пройти свою Голгофу, але витримати і перемоги. Ніхто, крім нас, цього не зробить. А для цього нам потрібно три важливі речі: сильна віра, сильна молитва і сильна підтримка наших військових», – сказав у скорботній промові митрополит Луцький і Волинський Михаїл.

Після завершення панахиди домовини з тілами Героїв прощальною ходою пронесли Театральним майданом. Біля фотостенду “Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України” скорботна процесія зупинилася і виконала Державний Гімн.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина До 100 тисяч гривень на власну справу: стартував конкурс бізнес-ідей для підприємців «Роби своє»
Наступна новина Врятував не одне життя: 22-річному воїну з Волині просять посмертно присвоїти звання Героя України
Останні новини
Схожі новини