У Луцьку п'яний 16-річний хлопець катався на чужому мопеді

У Луцьку п'яний 16-річний хлопець катався на чужому мопеді

Луцькі патрульні виявили власника мопеда, який дав "покататися" п’яному хлопцю

Вчора ввечері, патрулюючи на вулиці Глушець, поліцейські виявили мопед Honda, яким кермував 16-річний хлопець без шолома, – інформують патрульні на сторінці у фейсбуці.

Патрульні зупинили транспортний засіб, а під час спілкування виявили у керманича ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд на стан сп’яніння на місці події у присутності свідків та батьків хлопця показав позитивний результат.

На нього патрульні склали протоколи за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), ч.2 ст.126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) та ч.6 ст.121 (Керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим в Україні) КУпАП.

Окрім цього, патрульні з’ясували, що власник мопеда, яким керував хлопець, знав про те, що юнак перебував у стані алкогольного сп’яніння і добровільно дав транспортний засіб "покататися".

На нього патрульні також склали адміністративний матеріал за ст. 130 (Передача керування транспортним засобом особі, яка перебуває в стані сп'яніння).

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина До кінця року в Україні планують робити 75 тисяч тестів на COVID-19 за добу
Наступна новина У Луцьку можливий другий тур виборів мера, - ОПОРА
Останні новини
Схожі новини