У Луцьку раніше судимий встромив ніж у горло чоловіку, потерпілий - у реанімації

У Луцьку раніше судимий встромив ніж у горло чоловіку, потерпілий - у реанімації

Учора, 7 березня, поліцейські затримали зловмисника, який ледь не вкоротив віку 44-річному лучанину.

Йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, йдеться про замах на умисне вбивство.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині. 

Пригода трапилася ввечері на проспекті Перемоги у Луцьку. Під час конфлікту правопорушник вдарив 44-річного лучанина ножем у шию. Потерпілого у тяжкому стані госпіталізували у відділення реанімації міської лікарні. Про це поліції повідомила дружина постраждавшого.

Поліцейські оперативно встановили, що злочин скоїв раніше судимий 48-річний житель обласного центру. Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

«Йому оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, йдеться про замах на умисне вбивство.

Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», – повідомив Олег Кічук, начальник Луцького відділу поліції.

Санкція статті передбачає від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Шоумен Сергій Скулинець вітає жінок зі святом
Наступна новина На Волині буде сміттєпереробний завод. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини