У Луцьку реорганізують Центр первинної медико-санітарної допомоги

У Луцьку реорганізують Центр первинної медико-санітарної допомоги

У Луцьку проводять заходи з реорганізації комунального закладу «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги №2» у комунальне некомерційне підприємство. 

Про це у середу, 4 квітня, на виконавчому комітеті доповіла головний лікар комунального закладу Ганна Кравчук.

До слова, у липні 2015 року заклад пройшов державну акредитацію, за результатами якої отримав Вищу акредитаційну категорію.

«Комунальний заклад забезпечує 600 відвідувань пацієнтів на зміну або 1 200 відвідувань в день. У рік ми обслуговуємо понад 74 524 осіб, які зареєстровані на території обслуговування та 10,5 тисяч не зареєстрованих у Луцьку», - розповіла Ганна Кравчук.

Вона зазначила, що за кошти бюджету, які їм виділяються, готують спеціалістів. У 2017 році окремі медичні працівники проходили навчання у Литві та стажування на базі інституту нейрохірургії ім. А.П.Рамаданова. Головний лікар комунального закладу повідомила, що у Луцьку люди заповнюють декларації до сімейного лікаря.

«До 30% населення – це люди не активні, їх потрібно викликати. 100% заповнення декларацій немає, але люди вже ознайомлені з процесом. Ми хочемо впровадити попередній електронний запис на прийом до сімейного лікаря», - додала вона.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина БК «Інвестор» працює з найкращим виробником опалювальних приладів - «Kermi»
Наступна новина У Луцьку муніципали припинили спробу помити авто на газоні. ФОТО
Останні новини
Схожі новини