У Луцьку розкажуть, як навчатися в Польщі, заробляти 1400 євро та побувати на Канарських островах

У Луцьку розкажуть, як навчатися в Польщі, заробляти 1400 євро та побувати на Канарських островах
Фото ілюстративне

Плануєте навчатися у ВНЗ Польщі, але ще не визначились, де саме? Маєте питання щодо навчання, побуту та проживання за кордоном? Освітня програма Stay Study від Мовної школи Юлії Яковлюк допоможе вам вибрати навчальний заклад та вступити на омріяний факультет.

18 листопада о 18.30 в приміщенні Мовної Школи Юлії Яковлюк, що на вулиці Винниченка, 67 у Луцьку відбудеться презентація навчальних закладів Польщі.

На заході ви ознайомитесь з провідними навчальними закладами Польщі та умовами навчання у них. Дізнаєтесь про безкоштовне навчання після 9 класу та можливості навчання після 11 класу. Зустрінетеся зі студентами, які вже навчаються у Польщі та зможете поспілкуватися з ними, отримати відповіді на запитання з «перших вуст». У прямому ефірі поспілкуєтеся з представниками університетів.

«Навчання в Польщі завжди було моєю мрією» - ділиться освітня підприємиця, власниця мовної школи Юлія Яковлюк.

«Пам‘ятаю, як на 3 курсі свого першого університету я поїхала вперше по студентському обміну до Польщі. Враження від тієї поїздки настільки змінили мої уявлення про студентське життя, що я вирішила будь-що навчатися там. Відтак свою третю освіту я здобувала в державному університеті у Любліні», - додає вона.

Навчання переросло у тісну співпрацю з університетом. Згодом Юлія заснувала освітню програму з навчання в Польщі Stay Study і допомагає українським абітурієнтам стати студентами найкращих польських навчальних закладів. Програма Stay Study є офіційним партнером багатьох польських ВНЗ.

«Мої перші студенти успішно закінчили університети. Хтось продовжив навчання в інших країнах, інші відкрили власну справу, а головне - усі студенти працюють за спеціальністю та неймовірно вдячні за те, що колись зареєструвалися у нашій програмі».

«Найбільше тішить той факт, що студенти після першого курсу туристичного університету їдуть на оплачувані практики до найкращих курортів світу та заробляють від 900 до 1400 євро за місяць», - ділиться Юлія.

Хтось вважає, що освіта в Польщі це дорого чи недоступно. Але це не так, і, власне, на презентації освітньої програми Stay Study про це розкажуть. Презентація відбудеться 18 листопада о 18.30 і є безкоштовною для усіх охочих.

Кількість місць обмежена, тому обов’язкова реєстрація за лінком: https://forms.gle/miXJKfFEgrogYFeX9  Тел: 066 150 48 47

Усіх відвідувачів від 18 років просять мати при собі сертифікат вакцинації або пред’явити негативний результат тесту чи довідку про перенесення коронавірусу.

 

На правах реклами


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Митрополит Михаїл нагадав, що колись українці святкували Новий рік навесні
Наступна новина 21-річний лучанин потребує коштів на лікування
Останні новини
Схожі новини