У Луцьку шукатимуть таланти для знаменитого фестивалю

У Луцьку шукатимуть таланти для знаменитого фестивалю

У Луцьку відбудеться відбірковий конкурс фестивалю «Червона рута», який цьогоріч відзначає 30 років з дня заснування.

Як повідомили організатори, мета відбіркових конкурсів – залучити українську молодь до формування патріотичної свідомості засобами української масової музики, здійснити цілеспрямований пошук молодих обдарованих виконавців по всій Україні, зокрема в глибинці, відкрити нові імена і вивести їх на велику сцену.

«На відміну від інших, «Червона рута» залишається єдиним некомерційним фестивалем, який цілеспрямовано підтримує саме молодих ще невідомих українських виконавців. Участь у конкурсах «Червоної рути» не потребує від учасників жодних вступних внесків. Вхід для глядачів є вільним», – додають вони.

Відбіркові конкурси відбудуться в шести найпопулярніших музичних жанрах: популярної, сучасної танцювальної, рок, акустичної, іншої музики та українського автентичного фольклору, де будуть визначені переможці, які представлятимуть Волинь на фінальних змаганнях восени 2019 р в місті Чернівці, де й народився 30 років тому фестиваль.

Волинський обласний відбірковий конкурс фестивалю «Червона рута» відбудеться  9 червня в Палаці культури міста Луцька (вул., Б. Хмельницького, 1). 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Екоактивіст «вполював» лісові орхідеї біля Луцька. ФОТО
Наступна новина Володимир-Волинський: ромка-шахрайка видурила в бабусі 2 000 гривень
Останні новини
Схожі новини