Алея зимових скульптур, світломузична гірка, онлайн-флешмоб. У Луцьку відбудеться фестиваль снігу

Алея зимових скульптур, світломузична гірка, онлайн-флешмоб. У Луцьку відбудеться фестиваль снігу

У Луцьку в Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки 13 та 14 лютого організовують зимове дозвілля «Сніжна зима 2021».

Про це повідомили на сайті міської ради.

У суботу, 13 лютого, з 11-ї години запрошують дітей та дорослих на центральну алею, де відбудуться заходи «Веселі санчата», «Грінч-санчата». Також можна буде взяти участь у сімейних розвагах «Найкреативніший сніговик» та «Снігова куля».

О 10-й годині тут має розпочатися пленер «Снігова скульптура». Цей захід продовжиться і наступного дня.

А в неділю, 14 лютого, на 10-ту годину запрошують лучан та гостей міста відвідати алею зимових скульптур «Зимовий вернісаж».

Також цими вихідними у парку біля дамби усі охочі зможуть покататися на світломузичній сніговій гірці та взяти участь у зимових розвагах «Веселі гірки – дружні гутірки», які продовжаться ще й 15 лютого.

Прихильникам здорового способу життя пропонують відвідати мультифункціональні спортивні майданчики на вулиці Глушець та площі перед входом до парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, де відбудеться загальноміська акція «Ранкова гімнастика» з професійним фітнес-тренером.

Біля Луцького зоопарку та дитячо-юнацької спортивної школи № 3 з 12-ї години любителі спорту зможуть взяти участь у відкритих тренуваннях з біатлону і тренуваннях їзди на лижах.

Протягом трьох днів, 13, 14, 15 лютого, усі охочі зможуть долучитися до онлайн-флешмобу «Сніжний зимовий Луцьк» у соціальній мережі фейсбук та інстаграм департаменту сім’ї, молоді та спорту.

«Також в Княгининівській та Жидичинській громаді буде проходити конкурс на найкращого сніговика та спортивні активності», – розповів міський голова Ігор Поліщук.

Читати також: Знову рекорд. У селищі на Волині утворили найбільший «потяг» із санчат


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька райрада забрала в Підгайців два авто
Наступна новина Дві принцеси та інструктор з бойового гопака. Так приймали бюджет Волиньради. РЕПОРТАЖ
Останні новини
Схожі новини