У Луцьку сьогодні почали прикрашати головні ялинки. ФОТО

У Луцьку сьогодні почали прикрашати головні ялинки. ФОТО

17 грудня комунальники з допомогою автотранспорту із драбиною почали прикрашати тріо головних ялинок Луцька. На дерева чіпляють янголів, стрічки та різдвяні зірки. Усі прикраси мають сітловідбивальний ефект і світитимуться у темну пору доби.

Про це повідомляє Суспільне. 

Атрибутику для новорічних ялинок виготовили учні та викладачі Луцької художньої школи, коледжу культури і мистецтв та Княгининівської школи мистецтв.

Як розповіла виконувачка обов'язків керівника Луцької художньої школи Віра Конська, над виготовленням прикрас діти та дорослі працювали майже два тижні: "Коли вимикали світло, продовжували роботу при свічках, щоб встигнути і порадувати лучан".

На нижньому ярусі ялинкового тріо комунальники розміщують 12 янголів, які виконані в національних кольорах. Вони символізують пам'ять про загиблих у війні з росією українців.

Також на ялинці мають розмістити 80 різдвяних зірок і стрічки. Роботи з прикрашання триватимуть до понеділка.

Нагадаємо, раніше Луцький міський голова Ігор Поліщук повідомив, що цьогоріч для святкового прикрашання дерев не використовуватимуть ілюмінацію. Коштів із міського бюджету витрачати не планують.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як гартують і гуртують молодь у Торчинській громаді
Наступна новина Волиняни провели в останню путь Героя Віталія Саковця. ФОТО
Останні новини
Схожі новини